Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Kampçıların İzlemesi Gereken En İyi 5 Film

Kampçıların İzlemesi Gereken En İyi 5 Film

1-Into The Wild (2007 )   IMDb*8.1

Üniversiteden yeni mezun olan Cristoper, anne ve babasıyla geçmişte yaşadığı sorunların da etkisiyle , sahip olduğu her şeyden vazgeçer. Ve Alaska’da vahşi doğada tek başına yaşamaya çalışır.

2-The Beach  (2000) IMDp *6.7

Richart ülkesinden Thailand’a macera aşkından güç alarak yol alan Amerikalı bir serüvencidir. Zihnindeki tek şey, toplumdan uzak bir yerde, bir barınak edinebilmektir. Bangkok’taki ucuz bir otelde konaklarken ilginç bir fransız çiftle tanışır. Ayrıca otelin bir diğer konuğu ise Daffy adında , Richartla benzer ilgi alanlarına sahip bir adamdır. Daffy , dünyada daha önce kimsenin görmediği bir sahilden bahseder.. Oscar’lı yönetmen Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünde Leonardo Di Caprio var.

3-Moonrise Kingdom (2012) IMDp *7.8

Sam, koruyucu aile ile yaşayan yetim bir izcidir. Biraz tuhaf olduğu gerekçesiyle arkadaşları tarafından dışlanır, koruyucu ailesi de onu yetimhaneye geri göndermek ister. Suzy ise mutsuz bir evlilik geçiren anne-babası ve kardeşleriyle yaşar. O da ailesi tarafından Sam gibi tuhaf ve problemli addedilir. Bir kilise gösterisi sırasında tanışan bu ikili mektup arkadaşı olur, birbirlerini diğer herkesten çok daha iyi anlarlar ve ilk kez aşık olurlar. Bir gün 1 haftalığına kamp yapmak üzere kaçarlar. Yoklukları fark edildikten film sonra ise kaçma-kovalamaca hikâyesine dönüşür.

4-Rim of the World (2019) IMDp *5.1

Rim of the World, eğlenmek için gittikleri yaz kampında dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişmek zorunda kalan dört gencin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterlere sahip olan Alex, ZhenZhen, Dariush ve Gabriel, yaz tatillerini keyifle geçirecekleri bir yaz kampı planlar. Başlarda her şey sıradan bir kampta olması gereken gibidir. Ancak bir süre sonra gençler, dünyanın uzaylılar tarafından istila edildiğini öğrenir. Gençler, sadece istila altında olduklarını öğrenmekle kalmaz, dünyayı kurtarma görevini de üstlenmek zorunda kalırlar. Kendilerine, dünyayı istiladan kurtarmayı sağlayacak bir anahtar emanet edilmiştir. Yol gösterecek herhangi bir yetişkin veya elektronik bir cihaz olmadan, ellerindeki anahtarla ne yapacaklarını bilmeyen dört genç, dünyayı kurtarmak için korkularının üstesinden gelip birlikte hareket etmek zorunda kalır.

5-Hababam Sınıfı Tatilde (1977) IMDp * 8.7

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesine yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı’na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı’nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına geleceklerini önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem’i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca’yı bulur. Mahmut Hoca’nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

Peki sizin kampta en sevdiğiniz film nedir ?

 

Önceki Yazı
 Kampta Türk Kahvesi Tarifi
Sonraki Yazı
En İyi Kamp Sandalyesi Nasıl Seçilir ve Kamp Sandalyesi Çeşitleri 

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.