Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

En İyi Kamp Sandalyesi Nasıl Seçilir ve Kamp Sandalyesi Çeşitleri 

En İyi Kamp Sandalyesi Nasıl Seçilir ve Kamp Sandalyesi Çeşitleri 

En İyi Kamp Sandalyesi Seçimi Nasıl Yapılır ?

  1. Pratik Taşıma : Sırt çantasıyla seyahat ve kamp için ağırlık ve paketlenmiş boyutu önemlidir . Hafif ve kolay katlanabilir az yer kaplayan bir sandalyenizin olması size fayda sağlayacaktır .
  2. Boyut / yükseklik: Geniş bir sandalyeye ihtiyacınız varsa, daha büyük sandalyeler tercihiniz olacaktır. Alçak sandalyeler  engebeli veya kumlu araziler için idealdir. Yüksek sandalyelere oturmak  daha kolay ve rahattır .
  3. Tasarım tercihi: Seçenekler arasında klasik, iki ayaklı, üç ayaklı, rocker, planör ve daha fazlası bulunur. Yenilikçi bir kişiliğiniz varsa almadan önce rahatlığını test etmeyi unutmayın .

KAMP SANDALYESİ ÇEŞİTLERİ

Klasik kamp sandalyeleri: Bunların dört bacağı (veya benzer şekilde geniş, sabit bir tabanı), düz bir sırt ve düz oturma yeri vardır. Uygun fiyatlı, istikrarlı ve oturup kalkmanız için ideal bir yüksekliğe sahiptirler.

Alçak sandalyeler: Kum veya engebeli zeminde iyidir çünkü daha yüksek bir sandalyeden daha az eğimli olurlar; ayrıca sandalye sırtlarına yükseklik sınırı koyan açık hava konserleri için harika bir seçenektir.

Sallananlar ve planörler: Geri tepme ve sallanma, özellikle kıpır kıpır insanlar için doğal bir eşleşmedir. Bu stiller en iyi düz zeminde çalışır. Güzel bir öğleden sonranız için kendinizi sallayarak uyumak size huzur verecektir.

Asma sandalyeler: Sandalyenin ağaçtan sarktığı ve biraz sallanmanıza izin verdiği bu yeni tasarım için biraz daha fazla ödersiniz bu sandalyeye sahip olur ve  engebeli zemin hakkında endişelenmenize gerek kalmaz çünkü askıya alındınız 🙂

Kepçe sandalyeler: Farklı bir sırtı ve oturağı olmayan sandalyeler için çekici bir terim. Birçoğu size hafif bir kamp sandalyesinde bol miktarda rahatlık sağlayan bir seçenektir.

Üç ayaklı sandalyeler: En basitleri kamp tabureleridir; diğer dört ayaklı sandalyelere göre daha az yer kaplar ve daha hafiftir. Fakat çok dengeli değillerdir düz zeminde daha rahat kullanımı olacaktır .

İki ayaklı sandalyeler: Bu tasarıma sahip sandalyeler , ayaklarınız, sandalyenin ön ayakları gibi hareket eder, bu da ağırlık tasarrufu sağlar ve biraz sallanmanıza izin verir. Ancak, çok ileri atarsanız geriye doğru atlayabilirsiniz.

Diğer Kamp Sandalyesi Hususları

  • Malzemeler: Genellikle fiyat, hem çerçeve hem de kumaşlardaki malzemelerin kalitesini yansıtır; sırt çantalı sandalyeler ultra hafif bileşenler içerebilir.
  • Kapasite: Tüm sandalyeler aynı ağırlığı desteklemez, bu nedenle büyük bir kampçıysanız bu özelliği kontrol edin.
  • Ekstralar: Bardak tutucular, ayaklıklar, baş ve bel pedleri, nefes alabilen file paneller ve daha fazlası konforu artırabilir.
  • Karmaşıklık: Bazı sandalyelerle, onları açıp kendinizi yere atarsınız; diğerlerinin, genellikle birden çok hub’a sahip olanların kurulması biraz zaman alabilir.
Önceki Yazı
Kampçıların İzlemesi Gereken En İyi 5 Film
Sonraki Yazı
En İyi Kamp Etkinlikleri

Yorumlar - 1

[…] En İyi Kamp Sandalyesi Nasıl Seçilir ve Kamp Sandalyesi Çeşitleri  […]

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.