Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Kış Kampının Temelleri

Kış Kampının Temelleri

Kış kampının avantajları vardır. El değmemiş bir kış harikalar diyarının güzelliğini ve huzurunu yaşarken daha az böcek ve kalabalık var. Ancak hazırlıklı değilseniz, soğuk ve zorlayıcı da olabilir. Kendinizi başarılı bir kış kampına hazırlamak için, soğuk havalar, karlı manzaralar ve öngörülemeyen hava koşullarının ek zorluklarına uyum sağlarken iyi hava kampı bilginizi geliştirmek isteyeceksiniz.

İşte kışın kamp yaparken göz önünde bulundurmanız gereken ana şeyler :

  • Karda kamp yapmak için ipuçları: Rüzgardan korunaklı ve çığ tehlikesi olmayan bir yer seçin, ardından karı toplayarak çadır alanınızı hazırlayın.
  • Susuz kalmayın ve bol miktarda kalori alın: Doğru beslenme ve sıvı alımı, sıcak kalmanıza yardımcı olur. Sıcak, besleyici kahvaltılar ve akşam yemekleri hazırlayın ve hızlı atıştırmalıkların ve öğle yemeklerinin tadını çıkarın. Gün boyunca bol su içtiğinizden emin olun.
  • Kış kampı için doğru olan malzemeleri kullanın: Sağlam bir çadır, sıcak bir uyku tulumu, iki uyku pedi ve soğuk havaya uygun bir sobaya ihtiyacınız olacak.
  • Daha sıcak giysiler getirin: Orta ağırlıkta taban katmanları, polar pantolonlar, kabarık bir ceket ve su geçirmez bir ceket ve pantolonlar standarttır. Sıcak çorap, şapka, eldiven ve güneş gözlüğü gibi aksesuarları unutmayın.
  • Soğuk yaralanmalarını önleyin: Kış kampı sırasında donma ve hipotermi meşru endişelerdir. Onlardan nasıl kaçınacağınızı öğrenin.
  • Ek ipuçları: Yemek yemek, bir şişeyi sıcak suyla doldurmak ve zıplamak, soğuk bir gecede sıcak kalmanın ipuçlarından sadece birkaçıdır.
Önceki Yazı
Atıkların doğaya verdiği zarar ve yok olma zamanları neler?
Sonraki Yazı
Yağmurda Kamp Yapmayı Kolaylaştıracak 11 İpucu

Yorumlar - 1

[…] Daha önceki blog yazılarımızdan olan kış kampının temelleri adlı yazımıza da göz atabilirsiniz . https://cadirkeyfi.com/blog/10533-kis-kampinin-temelleri.html […]

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.