Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Çift Olarak Seyahat Etmenin Avantajları

    Çift Olarak Seyahat Etmenin Avantajları

  İster üç haftalık bir tatilde olun ister altı aylık bir kamp yolculuğunda olun, sevdiğiniz kişiyle dünyayı dolaşmak sizi birbirinize yaklaştıracak harika bir deneyim olabilir. Maceralarımız sırasında Alya ve ben, bir çift olarak seyahat etmenin pek çok avantajı olduğunu öğrendik.

       Beni yanlış anlamayın, yalnız seyahate karşı hiçbir önyargım yok. Aslında tek başına seyahatin harika olduğunu düşünüyorum ve bundan da çok keyif alıyorum. Tıpkı kendi başınıza seyahat etmenin avantajları olduğu gibi, bir partnerle seyahat etmenin de belirli avantajları vardır. İşte bir çift olarak seyahat etmenin dünyayı keşfetmeyi kolaylaştıran yollarından sadece birkaçı :

1. Daha Güvende Olacaksınız

Bir çift olarak seyahat etmek, güvende olduğunuzdan emin olmak için her zaman sizi bekleyen birinin olacağı anlamına gelir.

Ayrıca birbirinizin ceplerine ve çantalarına göz kulak olabilir, çok fazla içtiğinizde çadırınıza geri dönmenize yardımcı olabilir.

2. Daha Fazla Fotoğrafınız Olacak

Bir çift olarak seyahat ederken, dünyanın her yerindeki güzel destinasyonlarda kendinize ait çok daha fazla fotoğrafa sahip olacaksınız.

3. İyi Olmadığınızda Size Bakacak Birisine Sahip Olacaksınız

Bazen yoldayken hastalanırsınız ve hiçbir şey hasta ve yalnız olmaktan daha kötü olamaz . Seyahat partneriniz sizi izleyebilir, sizin için eczaneye koşabilir ve yeniden keşfe çıkmaya hazır olana kadar sizinle ilgilenebilir.

4. Baskıyı Azaltır

Kendi başınıza seyahat etmek yorucu olabilir çünkü her zaman her şeyi planlamanız ve neler olup bittiğinin tamamen farkında olmanız gerekir. Çift olarak seyahat ederken sorumlulukları biraz paylaşabilir ve bu da baskıyı azaltacaktır.

5.Para Biriktirebilirsiniz

Bir çift olarak seyahat etmek işleri çok daha ucuz hale getirebilir. Kamp malzemelerinin maliyetlerini ve yemek ücretlerini paylaşacaksınız. Jumbo büyüklüğünde su ve atıştırmalık şişeleri satın alıp paylaşabilirsiniz, bu da bireysel fiyatlardan daha ucuza gelir. Kamera, ilk yardım çocuğu, cep telefonu veya rehber kitap gibi ikisini satın almak yerine paylaşabileceğiniz şeyler de var.

6.Deneyimi Paylaşacak Birisine Sahip Olacaksınız

Elbette, bir çift olarak seyahat etmenin en iyi avantajlarından biri, seyahat deneyimlerinizin tadını çıkarabileceğiniz her zaman yanınızda birinin olması. Ayrıca eve geldiğinizde seyahat deneyimleriniz daha uzun sürebilir çünkü bunları birbirinizle defalarca paylaşabilirsiniz.

Bunlar, bir çift olarak seyahat etmeyi sevmemizin ilk altı nedeni. Yalnız mı yoksa bir partnerle mi seyahat ediyorsunuz ve ne düşünüyorsunuz ?

Önceki Yazı
Yağmurda Kamp Yapmayı Kolaylaştıracak 11 İpucu
Sonraki Yazı
Kamp Güvenliği İçin İpuçları

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.