Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Kış Mevsiminde En İyi Yurt İçi Rotanız

Kış Mevsiminde En İyi Yurt İçi Rotanız

Ilgaz/Çankırı

Dört mevsim  doğal güzellikleriyle büyüleyen Ilgaz Dağları şüphesiz kışım keyifli vakit geçirebileceğiniz en ekonomik rotalardan. Uzun telesiyej yolculuğunun sonunda salep içerek içinizi ısıttıktan sonra kayak ve kızak keyfi yapmayı ihmal etmeyin.

Abant/Bolu

ziyaretçilerine her mevsim yeşilin farklı tonunu sergilemekten vazgeçmeyen bir yer. Doyumsuz bir göl manzarası orman ve mevsim manzaraları için mutlaka görülmeli.

Uludağ/Bursa

Kış sezonu boyunca kayak turizminin nabzını tutan Uludağ pistlerinin güzelliği ve modern kış otelleri ile dünyanın dört bir yanından bir çok sporcunun tercihidir.

Ağva/İstanbul

Sadece yaz tatillerinin değil kış tatillerinin de en çok tercih edilen yerlerinden biri. bedeni kadar ruhunu da dinlendirmek isteyenler için harika bir yer.

Sapanca/Sakarya

Yaklaşık 20 yıldır, beton görmekten ruhu kuruyan İstanbulluların biraz yeşermek için gittiği yerdir Sapanca. Zaten yazın giden çok olurdu, bir de hemen yakınına Kartepe Kayak Merkezi‘nin açılması ile 4 mevsim popüler bir yer oldu. Üstüne bir de komşuları Maşukiye ayrı meşhur oldu, Soğucak ayrı… Buralara gelenlerin de Sapanca’da gecelemesi ile Sapanca kendini iyice İstanbulluların hafta sonu kaçamağı olarak konumlandırdı. Sessiz ve sakin bir tatil arayanlara, İstanbul’dan iki buçuk saat uzaklıktaki Sapanca huzurlu bir alternatif olacaktır.

Kapadokya/Nevşehir

Kapadokya öyle bir yer ki, Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinin başında, dünya da ise ender görsel güzelliklerin başında yer alıyor. Kapadokya, genel itibariyle Nevşehir İlinin 20 km çevresini kapsayan bir bölgedir. Bu kapadokya bölgesinin en önemli merkezleri, ilçelerini; Ürgüp, Göreme ve Avanos oluşturur. Benzeri çok az görülen peri bacalarının karlar altındaki manzarası görülmeye değer. Butik ve kaya içinde konumlandırılmış otellerin yanı sıra termal tesislerinde de rahatlamak isteyenler için güzel bir hafta sonu tatili olabilir.

 

Önceki Yazı
Kamp Türleri
Sonraki Yazı
Çikolatalı Muz

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.