Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Türkiye’de En İyi 5 Glamping Yeri

Türkiye’de En İyi Glamping Yerleri

Önceki yazılarımızdan olan Glamping nedir? Glamping nasıl yapılır? Glamping türleri nelerdir? Glamping ve kamp arasındaki farklar nelerdir? Sorularına değindik ve açıklamalarını yaptık. Dilerseniz GLAMPİNG ( Lüks Kamp 🙂 )yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu yazımızda Türkiye’deki en iyi glamping alanlarına değineceğiz.

1) Perdue Hotel Glamping

Sakin sessiz kendsinize muteşem bir vakit ayıracanız çok güzel bir otel ile başlıyoruz yazımıza 7/24 açık olan Perdue Glamping butik odalar ve glamping çadırlarını içerisinde bulunmaktadır. Ayrıca işletmenin en güzel yanı denize sıfır muhteşem manzarasıdır.

Perdue Otelde  kat hizmetleri,  Restoran ve bar/oturma salonu, sezonu olduğu taktirde açık havuz, masaj ve terapi odaları da mevcuttur.

Geliş- Gidiş havalimanı transferi ayrıca terasta 7-24 ortak alanda kahve ve çay servisi de mevcuttur. Klima ve Lobide şömine ayrıca açık büfe ücretsiz kahvaltı ve wifi hizmeti de vermektedir. Otelin kendine ait restoranında muhteşem İtalyan yemekleri servis etmektedir.

 

2)Adaperest Glamping ( Çanakkale/ Bozcaada ) 

Çanakkale’de gidebileceğiniz en güzel glamping mekanlarından birisidir. Şimdi beraber Adaperest Glamping alanını inceleyeceğiz.  Bozcaada’da yaşam sürdüren bir çift tarafından bahçesine yaptıkları  karavanı yaz kış kiraya veriyorlar. Ayrıca Bozcaada merkeze de 4 km uzaklıktadır. Karavanın içerisinde 3 yatak ve 1 banyo ayrıca ısınma sistemi mevcuttur ve karavanın içerisinde 4 kişi çok rahatlıkla kalabilir.

Alanda kamp ateşinizi yakmak için bir alan vardır. Ayrıca ücretsiz wifi, buzdolabı, sıcak su ve yürüyüş alanı da bulunmaktadır.

 

3) Avalon Steppes Kayaköy (Fethiye/ Muğla)

Kayaköy’de kurulu Avalon Steppes büyüleyici bir glamping alanıdır. Ayrıca Türkiye’deki ilk glamping  alanlarından birisidir. Osmanlı zamanlarının oba çadırına benzetilerek yapılmış olan çadırların hem görünümü hem de konforuna diyecek yok.

Glamping alanında yapabileceğiniz birçok aktivite de mevcuttur. At binme, atv, bisiklet, tırmanış, dalış ve doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler yapabilirsiniz.

Daha fazla yazı için takipte kalabilirsiniz.

Önceki Yazı
Van Gölünden Gelen Mucize
Sonraki Yazı
Doğada Yön Nasıl Bulunur?

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.