Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

En İyi Kamp Etkinlikleri

En İyi Kamp Etkinlikleri

Günlük hayatın koşuşturmacasından uzaklaşmanıza ve doğanın tadını çıkarmanıza yardımcı bir kamp gezisi gibisi yoktur. Kamp yapmak her yaştan ve her ilgi alanından insan için eğlenceli olabilir.

Bununla birlikte, yıldızların altında uyumak, doğayı tanımak ve sevdiklerinizle takılmak harika olsa da, bunlar günlerinizi otomatik olarak eğlenceyle doldurmayacaktır. Pek çok yeni kampçı ne yazık ki bunu fark edemiyor, sadece planlanan sıfır eğlenceli kamp aktiviteleriyle ormana doğru gidiyor ve bütün bir hafta sonu boyunca sıkılmaya başlıyor.

Bu can sıkıntısından kaçınmak ve kamp gezinize eğlence katmak için bazı kamp etkinliği fikirlerini göz önünde bulundurmanızı öneririz. Neyse ki, kamp yaparken yapılacak çok fazla seçenek olduğundan, bu çok zor olmamalı.

1-At Binme

Bazen, ata binme imkanı sunan bir kamp alanına rastlayabilirsiniz. Bir at hayranıysanız, bunu özellikle araştırabilirsiniz. Ormanda ata binmek gibisi yoktur, yani ata binmek kamp aktivitelerinizin en akılda kalan kısmı olabilir.

2-Kumdan Heykel Binası

Kamp alanınızdaki yüzme alanı kumlu bir sahildeyse, kumdan heykeller yapmak için kesinlikle biraz zaman ayırmalısınız. İster büyük bir kumdan kale, ister komik bir kum adam yapmayı seçin, kumdan aktiviteleriniz çok eğlenceli olacaktır. 

Balık tutma

Balık tutmak sizin için daha iyi bir eğlence olabilir. Çok sayıda kamp alanı balık tutma fırsatı sunar. Sadece uygun lisansa sahip olduğunuzdan emin olun ve kurallara uyun. Ve bu eğlenceli aktivitenin tadını çıkarın .

Tekne Gezisi veya Kano Gezintisi

Bir tekne, balıkçılığı daha verimli ve daha eğlenceli hale getirebilir. Kanolar diğer deniz taşıtları, suları keşfetmeyi kolay ve eğlenceli hale getirir. Bunlardan birine sahipseniz yanınızda getirin. Aksi takdirde, bir tane kiralamayı deneyebilirsiniz.

Halat Çekme

En basit kamp etkinliği fikirlerinden biri olan halat çekme, bir ip ve bazı istekli katılımcılardan başka bir şey gerektirmez. Bununla birlikte, büyük bir çamur birikintisi eklemek oyunu çok daha karmaşık ve çok daha eğlenceli hale getirebilir 🙂

Sessiz sinema

Sessiz sinema, kamp yaparken ne yapılacağı sorusuna bir başka harika cevap. Çok az ekipman gerekir ve oyun bir kamp alanında, bir karavanda veya olabileceğiniz başka herhangi bir yerde oynanabilir. Ve bol bir eğlence saçar etrafa 🙂

Saklambaç

Ormanda olduğunuzda kamp yapabileceğiniz en eğlenceli şeylerden biri, iyi bir saklambaç oyunu oynamaktır. Bu oyunun kuralları, kime sorduğunuza bağlı olarak biraz değiştiğinden, oyuna başlamadan önce kuralları netleştirdiğinizden emin olmalısınız.

Doğa Fotoğrafçılığı

Doğa fotoğrafçılığını deneyerek yine de doğal dünyanın güzelliğini evinize götürebilirsiniz. Çekimlerinizi ilginç kılmak için farklı açılar kullanın ve yakınlaşmaktan korkmayın.

Kitap Okumak

Benimde kampta en sevdiğim aktivitelerden birisidir. Doğanın o eşsiz güzelliğinin içinde o sakin yaprak hışırtıları arasında hamağınızda sallanırken yapacağınız en güzel ve en özel vakitlerden birisidir. Kamp faaliyetinizi unutulamaz hale getirir. O sakinlik ruhunuza da çok iyi gelecektir ve bütün stresinizi alacaktır .Kamp yaparken okuyabileceğiniz kitaplar yazımıza göz atabilirsiniz .

Film izlemek

Genel olarak, kamp gezilerinde elektronik cihazların kullanımını teşvik etmiyoruz. Bununla birlikte, hava şartları bozulabilir ve uzun süre çadırınızda kalmak zorunda kalabilirsiniz. Ve bu sırada film açıp izlemek iyi bir fikir olacaktır. Sizin için hazırladığım daha önceki yazılarımdan olan kampçıların izlemesi gereken 5 film yazımıza göz atabilirsiniz.

Doğa Yürüyüşleri 

Hem etrafı keşif yapmak hemde kaslarınızın bol miktarda çalışmasını sağlayacaktır. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi için hikking ve trekking yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Önceki Yazı
En İyi Kamp Sandalyesi Nasıl Seçilir ve Kamp Sandalyesi Çeşitleri 
Sonraki Yazı
Sahil Kampı : Yararlı İpuçları ve Püf Noktaları

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.