Arama
Kamp Alanı Ekle
  • Kaydettiğiniz yer yok.

Kaydettikleriniz : 0 kayıt

Giriş

Kamp Alanınızı Temiz Tutmak İçin İpuçları

Kamp Alanınızı Temiz Tutmak İçin İpuçları

***Kullandığınız kamp alanını temiz tuttuğunuz taktirde sizden sonraki kampçılar da kullanabilirler .Kampınız bittiğinde çadırınızı topladığınızda etrafınızda bulunan çöpleri toplamanız gerekecektir temizliğinizi vereceğimiz bir kaç maddeyle daha kolay hale getireceğiz .

Temiz çevre sağlıklı yaşamdır…

1.Kampa vardığınızda, önce çöp poşetlerinizi hazırlayın. Kamp yerinizi hazırlarken etraf dağılacaktır ,çıkan çöpleri direk çöp poşetinize atarak zamandan tasarruf edebilirsiniz böylece eğlenceye ve doğaya daha çok vakit ayırmış olursunuz.

2. Muşamba ve kilimler getirin. Çadır ortamınızı temiz tutmak için en önemli maddedir. Bunu yaparak ortamın çok kirlenmesini önlemiş olursunuz. Deneyimli kampçılar bu maddeyi çok iyi bilir. Başka bir püf nokta ise çadırınızın kapısının dışına bir kilim tarzı bir şey sermek. Bunun sebebi gelen ziyaretçilerin ayakkabılarını çadır kapısında temizleyip girmeleri içindir. Böylece çadırınıza çamur ve pislik girmemiş olacaktır.

3. Kendinize “bulaşık yıkama alanı” kurun. Aile olarak kamp yapmayı sevenler için en büyük sorun bulaşıklardır. Eğer tercihiniz her şeyi plastik kullanıp atmak ise bu madde sizler için geçerli değildir 🙂 Fakat yanınızda tavanızı tabaklarınızı bardaklarınızı getirip evinizde gibi hissetmek istiyorsanız yazımıza göz atmalısınız.

KAMP MUTFAĞI MALZEMELERİ

4. Kamp alanından ayrılırken , son kontrol; Biraz fazladan iş olsa da, kamp alanından vicdanınızın rahat bir şekilde gitmenizi sağlar .Doğa kirliliğine engel olduğunuz için harika kampçılar arasına adınız yazılır 🙂

Önceki Yazı
En İyi Kış Sporları
Sonraki Yazı
Ayak Burkulmasında Tedavi Yöntemleri

Yorumlar - 1

[…] Kamp Alanınızı Temiz Tutmak İçin İpuçları […]

Yorum ekle

Email adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.